aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ψάχνοντας τον αντι-Μάριο

Ανόρθωση: Ψάχνοντας τον αντι-Μάριο

Το πρώτο στάδιο της περιπέτειας του Μάριου Αντωνιάδη που συγκλόνισε το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο διεθνής αμυντικός πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και θα ακολουθήσει το δεύτερο στάδιο της θεραπείας, στο σπίτι του. Ο τραυματισμός του στο «Στέλιος Κυριακίδης» στην αναμέτρηση της Ανόρθωσης κόντρα στην Πάφος FC, του προκάλεσε κάκωση κεφαλής και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του θα πρέπει να ακολουθήσει ένα πρωτόκολλο θεραπείας διάρκειας 6-8 εβδομάδων.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Ανόρθωσης, «η επαναφορά του στις υποχρεώσεις της ομάδας θα γίνει σταδιακά και με προσοχή, ακολουθώντας πλήρως τις σχετικές οδηγίες των ιατρών». Κάτι που σημαίνει ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα θα υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι όλα βαίνουν καλώς. Στην παρούσα φάση και με δεδομένο ότι δεν προλαβαίνει να επανέλθει πριν το τέλος της σεζόν, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης στη θεραπεία του κι έτσι θα ακολουθηθούν κατά γράμμα οι συστάσεις των ιατρών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η απουσία του Μάριου Αντωνιάδη είναι ένα «πλην» στην προσπάθεια της Ανόρθωσης για την υλοποίηση των στόχων της στην τρέχουσα περίοδο και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα πρέπει να βρει λύσεις για την αντικατάστασή του. Για τον Γεωργιανό τεχνικό ήταν απαραίτητος στο κέντρο της άμυνας. Οι επιλογές λιγοστεύουν και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με κάποιους από τους κεντρικούς αμυντικούς, η απόφαση του γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.

Παύλος Κορέα, Πάουλους Αραγιούρι, Σπύρος Ρισβάνης και Ζοάο Εσκοβάλ είναι πλέον οι «καθαρόαιμες» επιλογές που έχει, χωρίς να αποκλείεται να επιστρατευθούν και κάποιοι άλλοι με εσωτερικές «μετακινήσεις». Κι όλα αυτά ενώ έρχονται ματς – φωτιά! Στα οποία και σύμφωνα πάντα με την πλειονότητα των οπαδών της, η αμυντική συμπεριφορά της «Κυρίας» επιβάλλεται να βελτιωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ