aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ενόψει Δόξας

Ανόρθωση: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ενόψει Δόξας

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην Ανόρθωση ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (12/9, 19:00) με τη Δόξα στο Μακάρειο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Δημήτρης Χριστοφή έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο. Στο απουσιόλογιο είναι επίσης ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο παιχνίδι της Εθνικής Αρμενίας με την Γερμανία.

Αναλυτικά η ενημέρωση

Ξεκίνημα αγωνιστικής περιόδου και σε ότι αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις για την ομάδα μας, που στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής αντιμετωπίζει τη Δόξα στο «Μακάρειο» (12/9, 19:00).

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση και μετά το τέλος της έγινε γνωστή και η αποστολή. Ο Δημήτρης Χριστοφή έμεινε εκτός με ένα πρόβλημα στον αστράγαλο που του στερεί τη δυνατότητα συμμετοχής. Εκτός και ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν που επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αρμενίας.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ