aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πρόβλημα και με Αντωνιάδη, τα δεδομένα με τον Αρτυματά

Ανόρθωση: Πρόβλημα και με Αντωνιάδη, τα δεδομένα με τον Αρτυματά

Στο απουσιολόγιο του Τιμούρ Κετσπάγια προστίθεται το όνομα του Μάριου Αντωνιάδη. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα» ο Κύπριος αμυντικός δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Γάνδη και κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Επίσης, ξεκαθάρισε το σκηνικό σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Κώστα Αρτυματά.

Η σχετική τοποθέτηση

«Διαβάζουμε συνεχώς πράγματα που αφορούν την ομάδα τα οποία πολλές φορές δεν έχουν τύχει της επιβεβαίωσης ή διασταύρωσης από επίσημες πηγές. Για την περίπτωση του Αρτυματά, να διευκρινίσουμε, όντως αποκόμισε τραυματισμό, του συνεστήθη να ξεκουραστεί, την Πέμπτη δεν θα αγωνιστεί και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ασφαλώς γι’ αυτό δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, αν δεν είχε πιθανότητες για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα δηλωνόταν να εκτίσει με τον Απόλλωνα. Επίσης υπάρχει ένα πρόβλημα και με τον Αντωνιάδη που κι αυτός θα μείνει ένα διάστημα εκτός, δεν θα παίξει με Γάνδη και κατά πάσα πιθανότητα ούτε με Απόλλωνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ