aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πρόταση με πριμ συμμετοχών, πριμ γκολ και πριμ ασίστ!

Ανόρθωση: Πρόταση με πριμ συμμετοχών, πριμ γκολ και πριμ ασίστ!

TOY ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Οι διοικούντες την Ανόρθωση είχαν την εντύπωση ότι η πρότασή τους στον Ρούβεν Ράγιος για ανανέωση συμβολαίου ήταν προϊόν υπέρβασης, αφού δεν έχει γίνει σε κανέναν άλλον παίκτη τους. Γι’ αυτό και ανέμεναν ότι θα την αποδεχθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Αντ’ αυτού, ο Ισπανός την απέρριψε και χθες το απόγευμα πέρασε στην αντεπίθεση.

Κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση της «Κυρίας», αλλά όλα δείχνουν ότι ραγίζει το γυαλί. Χθες έγινε γνωστό ότι οι κυανόλευκοι πρότειναν στο 34χρονο Ράγιος συμβόλαιο 1+1 χρόνου με ετήσιες απολαβές, συν ατομικά ειδικά μπόνους (πριμ συμμετοχής, πριμ για γκολ, πριμ για ασίστ!) που με μια σεζόν όπως η λήξασα, συνολικά θα μπορούσε να φτάσει στο ύψος του προηγούμενου συμβολαίου του (καθαρά 260 χιλιάδες ευρώ).

Του προσφέρθηκε επίσης αυτόματη ανανέωση για τη σεζόν 2021-22 σε περίπτωση που αγωνιστεί σε 20 αγώνες πρωταθλήματος. Εκείνο που ξενίζει τους παράγοντες της Ανόρθωσης είναι ότι ο Ράγιος θέλει κλειστό συμβόλαιο δύο τουλάχιστον χρόνων, με καθαρές απολαβές και απορρίπτει συμβόλαιο που θα φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα αμοιβής, με ειδικά μπόνους που συνδυάζονται με την καλή απόδοση. Επί της ουσίας, ο τελικός λόγος ανήκει στον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θα κληθεί να βοηθήσει στην οριστική απόφαση της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ