aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πράσινο φως (και) για προγραμματισμό - μετεγγραφές

Ανόρθωση: Πράσινο φως (και) για προγραμματισμό – μετεγγραφές

Η κατάληξη στο πλαίσιο συμφωνίας των Σάντη – Πουλλαΐδη έδωσε το έναυσμα στην παρούσα διοίκηση της Ανόρθωσης να αρχίσει την υλοποίηση του προγραμματισμού για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ο σχεδιασμός της ομάδας εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και καιρό.

Η διοίκηση υπό τον Ανδρέα Σάντη και ο τεχνικός διευθυντής Αντόνιο Πριέτο δούλεψαν στο παρασκήνιο, ώστε να είναι έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή να «τρέξουν» τον σχεδιασμό της ομάδας. Πλέον, άναψε και το πράσινο φως για αποφάσεις που αφορούν όλα τα επίπεδα. Τεχνική ηγεσία, προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και χορηγικές συμφωνίες είναι ψηλά στην ατζέντα.

Μπορεί η προσοχή να είναι στραμμένη στις εξελίξεις που προκύπτουν στο διοικητικό μέτωπο και τις διεργασίες για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, όμως μέσα σ’ όλα η Ανόρθωση έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αύριο υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα και στο «Αντώνης Καρράς» επαναλαμβάνεται σχεδόν καθημερινά η υποχρέωση να αγωνιστούν με αξιοπρέπεια στους αγώνες του δεύτερου γκρουπ. Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς μέτρησε τους παρόντες στη σημερινή τελευταία προπόνηση και είναι βέβαιο πως θα παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ