aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Πράσινο φως» για την υπέρβαση στην επίθεση

Ανόρθωση: «Πράσινο φως» για την υπέρβαση στην επίθεση

Στην Ανόρθωση, όπως είπε και ο Χριστός Πουλλαίδης, το μπάτζετ της νέας χρονιάς θα παραμείνει το ίδιο. Είναι δεδομένο πως τόσο ο Νεόφυτος Λάρκου όσο και ο Ντάρκο Μίλανιτς θέλουν να φέρουν ικανούς ποδοσφαιριστές, αλλά και πάνω απ’ όλα να κρατήσουν οικονομική ισορροπία μέσα στα αποδυτήρια.

Ντάρκο Μίλανιτς, Νεόφυτος Λάρκου και Σάββας Δαμιανού, οι άνθρωποι που τρέχουν τον προγραμματισμό της «Κυρίας», θα πρέπει να κινηθούν με ποσά από τις 15 μέχρι και τις 25 χιλιάδες ευρώ (μηνιαίως) που μπορούν να δοθούν. Ο Χρίστος Πουλλαίδης, όμως, έχει ανάψει το πράσινο φως αν χρειαστεί να γίνει οικονομική υπέρβαση, εκεί όπου θα κριθεί από την ομάδα προγραμματισμού.

Mια τέτοια θέση στην οποία είναι αποφασισμένη η διοίκηση της Ανόρθωσης να κάνει την υπέρβαση είναι αυτή του επιθετικού. Μια θέση που ταλαιπώρησε τα τελευταία δύο χρόνια τη βαρωσιώτικη ομάδα, αφού οι επιθετικοί που ήρθαν (Νοβότνι, Λάφερτι, Ρουσιάς, Κατσαράβα, Μανιάς) με εξαίρεση τον Κβιλιτάια, δεν κατάφεραν να βοηθήσουν.

Αυτή την ώρα όπως είναι φυσικό παρουσιάζονται περιπτώσεις ιδιαίτερα ελκυστικές, αφού λήγουν τα συμβόλαια πάρα πολλών παικτών. Όπως μάλιστα, λένε οι πληροφορίες μας έχει εντοπιστεί μια περίπτωση παίκτη που έχει περάσει από τα γερμανικά γήπεδα και έχει τραβήξει την προσοχή των παραγόντων της «Κυρίας», οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν κάποια περισσότερα στοιχεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ