aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πότε θα εκτίσει τις ποινές κεκλεισμένων και απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών

Ανόρθωση: Πότε θα εκτίσει τις ποινές κεκλεισμένων και απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών

Εφέσιμη είναι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για κατακύρωση του διακοπέντα αγώνα της 16ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Καρμιώτισσα υπέρ της ομάδας των Άνω Πολεμιδιών με σκορ 3-0, αλλά δεν αναμένεται ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα εφεσιβάλει την απόφαση. Η «Κυρία» τιμωρήθηκε επίσης με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών σε ένα παιχνίδι.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει πιθανότητα ανατροπής της απόφασης στο Εφετείο οι κυανόλευκοι δεν θα εφεσιβάλουν την απόφαση και θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, ενώ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα για την 19η αγωνιστική δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους στο «Στάδιο Αλφαμέγα».

Στο σενάριο υποβολής έφεσης, η Ανόρθωση θα είχε κόσμο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και η ποινή κεκλεισμένων των θυρών θα μεταφερόταν στο αγώνα κυπέλλου με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Επομένως, στο ματς με τους βυσσινί, η «Κυρία» θα έχει την υποστήριξη των φίλων της, από τη στιγμή που δεν ασκήσει το δικαίωμα έφεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ