aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Πονοκεφαλιάζει» για τον Κορέια

Ανόρθωση: «Πονοκεφαλιάζει» για τον Κορέια

Η συμμετοχή του Άντερσον Κορέια είναι ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» που αντιμετωπίζει ο Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Φλόρα Ταλίν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τραυματίστηκε στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ (αντικαταστάθηκε από τον Ανδρέα Αβραάμ), δεν προπονήθηκε χθες κι όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι αύριο στο βασικό σχήμα της ομάδας του στο ΓΣΠ.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις είναι καθησυχαστικές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκε. Δεν αποκλείεται να δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα και ανάλογα θα αποφασιστεί αν θα είναι στην αποστολή.

Ο Ανδρέας Αβραάμ είναι η δεύτερη επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια για τη συγκεκριμένη θέση. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το πλάνο που θα παρατάξει, αν θα παίξει δηλαδή με τρεις ή με τέσσερις αμυντικούς. Με δεδομένο ότι ο Νίκος Καλτσάς μονιμοποιείται στη δεξιά πτέρυγα δεν αποκλείεται ο Γεωργιανός τεχνικός να δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο και στην αριστερή. Σε αυτό το ενδεχόμενο, μία επιλογή μπορεί να είναι ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος στα τελευταία ματς είναι στον πάγκο.

Η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού στο κυπριακό πρωτάθλημα και στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ είναι ένα ξεχωριστό στοίχημα για τον Κετσπάγια. Σ’ αυτό εντάσσεται και η χρησιμοποίηση του Λάφερτι στην αυριανή αναμέτρηση με τους Εσθονούς. Ο Βορειοϊρλανδός έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα του Τσιρείου, λόγω ίωσης, αλλά χθες επέστρεψε στις προπονήσεις. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ενθουσιάσει με τις μέχρι σήμερα εμφανίσεις, κόντρα στην ΑΕΛ φάνηκε ο «τόπος» του. Όχι ως προς το σκοράρισμα αφού είναι «άσφαιρος» μέχρι στιγμής, αλλά επειδή χάθηκαν πολλές εναέριες μονομαχίες στις οποίες ο Λάφερτι έχει αποδείξει ότι μπορεί να δώσει λύσεις.

Οι κυανόλευκοι θα προπονηθούν για τελευταία φορά σήμερα στις 17:00 κι ακολούθως θα γίνει γνωστή και η αποστολή για το ματς με την Ταλίν. Δεν υπολογίζεται για άλλο ένα παιχνίδι ο Ασέρ Μπουσουλάτζιτς. Ένα ματς όπου η πυξίδα είναι στραμμένη μόνο στη νίκη. Οτιδήποτε άλλο δεν θα ικανοποιήσει τους οπαδούς τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ