aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πολύτιμα «βέλη» στη φαρέτρα

Ανόρθωση: Πολύτιμα «βέλη» στη φαρέτρα

Ενισχυμένη θα πάει στο Τσίρειο για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, η Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κέτσπάγια που βλέπει το ιατρικό δελτίο να μικραίνει, βάζει πολύτιμα «βέλη» στη φαρέτρα του. Ο Μίλος Ντέλετις εξέτισε την ποινή από την τιμωρία του λόγω αποβολής στον αγώνα με τη Δόξα και δηλώνει «παρών», ενώ ευχάριστα μηνύματα ήρθαν και από τη χθεσινή προπόνηση. Σπύρος Ρισβάνης και Κάιλ Λάφερτι προπονήθηκαν κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή. Μιλάμε για τρεις ποδοσφαιριστές που προορίζονταν για βασικοί στα πλάνα του Γεωργιανού τεχνικού και πιστεύεται ότι μπορούν να δώσουν λύσεις «κόντρα» στην «Ελαφρά ταξιαρχία».

Ο Ντέλετιτς στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, εκτόπισε από την ενδεκάδα έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου, τον Νίκο Καλτσά. Από μόνο του το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι ο Κετσπάγια, πιστεύει και εμπιστεύεται τον 27χρονο ακραίο επιθετικό. Βέβαια τα… χάλασε λίγο με την αποβολή του στο Μακάρειο, γεγονός που εξόργισε τον προπονητή του, αλλά έχει ανοίξει μια νέα σελίδα. Αναμένεται, μάλιστα, ότι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και πιστεύεται ότι στο Τσίρειο θα είναι δίπλα στον Αραγιούρι. Όσον αφορά στον Λάφερτι, ναι μεν δεν ικανοποίησε στην τελευταία του εμφάνιση, αλλά σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Τιμούρ Κετσπάγια, είχε τον πρώτο λόγο για την γραμμή κρούσης. Για τον αυριανό αγώνα, πιστεύεται ότι θα προσμετρηθεί πόσο πολύ επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του, ενώ ο αντικαταστάτης του, ο Ονησίφορος Ρουσιάς δεν τα πήγε άσχημα.

Αυτό που μετρά είναι ότι η «Κυρία» έχει περισσότερες επιλογές απ’ ό,τι στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Όποιο σύστημα κι αν ακολουθήσει ο προπονητής της, στα χαρτιά τουλάχιστον, έχει λύσεις βγαλμένες από τον σχεδιασμό ολόκληρης της σεζόν. Ουσιαστικά θα παραταχθεί με μοναδικές απουσίες αυτές των Χριστοφή και Χρυσοστόμου. Η αναμέτρηση στο Τσίρειο θεωρείται δύσκολη λόγω και της ποιοτικής δόμησης του Άρη, αλλά επικρατεί η πεποίθηση ότι με τη νίκη επί των Αχνιωτών, θα μπει το νερό στ’ αυλάκι για νέες επιτυχίες. Οι κυανόλευκοι θα έχουν και τη στήριξη των οπαδών τους, οι οποίοι μπορεί να μην έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα των τελευταίων λεπτών, αλλά η αναμέτρηση με τον Εθνικό ανήκει στο παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ