aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πολωνικό προβάδισμα

Ανόρθωση: Πολωνικό προβάδισμα

Προς… Κόνφερενς Λιγκ μεριά αρχίζει να κοιτάει η Ανόρθωση μετά το σε βάρος της 3-0 από τη Ραπίντ Βιέννης, για τον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το αποτέλεσμα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ανατροπή και πρόκριση στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης (12/8) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι κυανόλευκοι είναι με το… ένα πόδι στο Κόνφερενς Λιγκ, εκεί που θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Σλασκ Βρότσλαβ – Χάποελ Μπερ Σεβά, σε μια προσπάθεια για επιστροφή σε ευρωπαϊκούς ομίλους μετά από 13 χρόνια.

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε με το σκορ στο 2-1 υπέρ των Πολωνών, και έτσι η Σλασκ πήρε πολύ ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στο Ισραήλ.

Εσπόσιτο (29’) και Πιχ (45+17’) με πέναλτι οι σκόρερ της πολωνικής ομάδας. Για την Χάποελ Μπερ Σεεβά ισοφάρισε προσωρινά ο Σαφούρι (45+5’).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ