aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πολλά τα σενάρια για τον σχεδιασμό

Ανόρθωση: Πολλά τα σενάρια για τον σχεδιασμό

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης είναι σε εξέλιξη και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσες προσθήκες θα γίνουν ακόμη. Tα νέα αποκτήματα είναι εννέα (xωρίς τον Ουάρντα που καταγράφεται ως ανανέωση), ενώ υπάρχουν συμφωνίες με 14 ξένους παίκτες του καταλόγου Α. Είναι γνωστό, όμως, ότι κάποιοι απ’ αυτούς είναι… «υπό ατμόν» (βλέπε Πόποβιτς και Βερχόβετς) κι έτσι ο ακριβής αριθμός των νέων αφίξεων δεν είναι ακόμη γνωστός.

Το είπε με κομψό τρόπο και ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Χριστοφόρου, σε χθεσινές του δηλώσεις. «Δεν έχουμε ολοκληρώσει τον σχεδιασμό, θα γίνουν ακόμα κινήσεις. Σίγουρα θα γίνουν προσθήκες στην επιθετική γραμμή, αλλά είναι πιθανόν να προκύψουν κι άλλες προσθήκες», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους Βερχόβετς και Πόποβιτς, είπε: «Είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας και συμμετέχουν στις προπονήσεις. Έχω διαβάσει τα ρεπορτάζ, αλλά σας λέω ότι είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας». Ως εκ τούτου, στην παρούσα φάση κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι άλλο θα χωρέσει το πανέρι με τις προσθήκες.

Κατά τα άλλα, η διοίκηση εντατικοποιεί τις προσπάθειές της έτσι ώστε ο Αμρ Ουάρντα να εξασφαλίσει βίζα και να ακολουθήσει την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία. Μέχρι στιγμής δεν έχει εξασφαλιστεί, αλλά επικρατεί αισιοδοξία. Χθες, επίσης, ο… καπνός από την Ισπανία (δημοσιογραφικές πληροφορίες) έφερε την Ανόρθωση να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρούμπεν Ντίεθ της Τενερίφης, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ