aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πολλά ανοικτά μέτωπα για να κλείσουν οι τρύπες στο παζλ

Ανόρθωση: Πολλά ανοικτά μέτωπα για να κλείσουν οι τρύπες στο παζλ

Η Ανόρθωση έχει ακόμη μπόλικο δρόμο να διανύσει για την ολοκλήρωση του ρόστερ της. Νεόφυτος Λάρκου και Σάββας Δαμιανού είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον Ντάρκο Μίλανιτς για να βρεθούν οι καταλληλότεροι. Τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά, αλλά υπάρχει η πίστη ότι σύντομα θα αρχίσουν να κλείνουν οι τρύπες στο παζλ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, Έλντερ Φερέιρα έχει στα χέρια του την πρόταση της «Κυρίας» και αναμένεται η απάντησή του. Είναι ελεύθερος μετά από τρία «γεμάτα» χρόνια στην Πάσος Φερέιρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του έχει προτάσεις, επίσης, από ομάδες στην Πολωνία και την Ουγγαρία, αλλά από τους κυανόλευκους διαμηνύθηκε στους εκπροσώπους του να πάρει σύντομα την απόφασή του.

Πρόταση έχει στα χέρια του και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ ήρθε στην Κύπρο, ξεναγήθηκε στις κυανόλευκες εγκαταστάσεις, μίλησε με τον Νεόφυτο Λάρκου, αλλά αν και έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα δεν έχει απαντήσει ακόμη. Το ενδιαφέρον «ξεθώριασε», αλλά εφόσον δεν συμφώνησε να παραμείνει στον Ιωνικό, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι δεν θα αναθερμανθεί.

Το… θετικό στην αναζήτηση για τη συμπλήρωση των θέσεων των ξένων παικτών του καταλόγου Α’ είναι ότι αφορά παίκτες της ίδια θέσης. Εν ολίγοις ψάχνει για δύο σέντερ φορ και δύο ακραίους επιθετικούς. Θα έχουν σίγουρα διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά έχει ήδη προηγηθεί ο μεγάλος όγκος δουλειάς. Όλες σχεδόν οι επιλογές πρέπει να καλύψουν τα «ελλείμματα» που παρουσιάστηκαν στην περσινή περίοδο για αυτό και δεν επιτρέπονται λάθη.

Για την κορυφή της επίθεσης, αναζητείται ένας… κοντός κι ένας ψηλός. Ή αν θέλετε, ένας γρήγορος για να κινείται εκτός και εκτός περιοχής κι ένας με πλούσια σωματικά προσόντα που να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και να έχει έφεση στο ψηλό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ