aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πόκερ για Νόβοτνι, μέσο και βλέπουμε…

Ανόρθωση: Πόκερ για Νόβοτνι, μέσο και βλέπουμε…

Σε αναμμένα κάρβουνα για την απάντηση του Σόμα Νόβοτνι κάθονται στην Ανόρθωση. Η απόκτηση επιθετικού έγινε ακόμα πιο επιτακτική μετά την αποχώρηση του Νίκα Κατσαράβα και στην ομάδα της Αμμοχώστου ευελπιστούν ότι οι προσπάθειες για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ούγγρου ποδοσφαιριστή θα καρποφορήσουν. Η διοίκηση της «Κυρίας» άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την Μπόχουμ, η οποία αξιώνει χρήματα για την παραχώρηση του 27χρονου επιθετικού.

Το συμβόλαιο του ύψους 1,85 μ. επιθετικού με τη γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και με δεδομένο πως είναι τρίτος στην ιεραρχία για τη γραμμή κρούσης της Μπόχουμ, οι κυανόλευκοι πιέζουν ώστε να μειώσουν το ποσό αγοράς του. Μικρή οικονομική διαφορά διαφάνηκε στις προκαταρκτικές επαφές της Ανόρθωσης με τον Νόβοτνι, όμως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή, εφόσον συμφωνήσουν οι δύο ομάδες.

Το μετεγγραφικό πλάνο της Ανόρθωσης (για την ώρα) δεν περιλαμβάνει δεύτερο επιθετικό, αλλά ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή. Αν και από το ρόστερ διαγράφηκαν οι δύο βασικοί επιθετικοί με τους οποίους άρχισε τη σεζόν, δηλαδή οι Κατσαράβα και Λάφερτι, στην ομάδα της Αμμοχώστου θεωρούν ότι οι Χριστοφή και Ρουσιάς μπορούν να συμπληρώσουν την τριάδα της γραμμής κρούσης. Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του άρχισαν την αξιολόγηση ονομάτων για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο Γεωργιανός τεχνικός ενδιαφέρθηκε εκ νέου για τον Ιβοριανό, Σερζ Άκα, ο οποίος ήταν στη μετεγγραφική λίστα του και το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι απολαβές 600.000 ευρώ ετησίως που λαμβάνει στην Αλτάι Τουρκίας ξεθώριασαν τις σκέψεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το σενάριο τρίτης μετεγγραφής προφανώς και δεν μπορεί να αποκλεισθεί. Αντιθέτως, το «παράθυρο» θα είναι ανοικτό ώς τις 31 Ιανουαρίου με το ενδεχόμενο προσθήκης Κύπριου ποδοσφαιριστή ή κοινοτικού κάτω των 22 ετών να είναι στο τραπέζι. Όπως αποκάλυψε το «Goal.com.cy» η περίπτωση του Μάριου Δημητρίου της ΠΑΕΕΚ προτάθηκε και υπό προϋποθέσεις θα απασχολήσει την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ