aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πλέον, μόνο με αυτοκτονία

Ανόρθωση: Πλέον, μόνο με αυτοκτονία

Τα είχε όλα, μα όλα, το χθεσινό παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης»! Το ομολογουμένως πλούσιο μενού είχε για ορεκτικό αυτογκόλ διά ποδός του Αντωνιάδη με το οποίο πήρε προβάδισμα η Πάφος FC (42΄) και την καθοριστική -όπως εξελίχθηκε το ματς- απευθείας αποβολή του Ρούτκο (47΄). Το κυρίως πιάτο; Τέρμα από έξοχη εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς (51΄), δοκάρι σε σουτ του Νόβοτνι (59΄) και ασφαλώς, ολική ανατροπή του σκορ από την Ανόρθωση, μετά από έξυπνη εκτέλεση στατικής φάσης και συρτό μονοκόμματο σουτ του Αμπαρτζουμιάν (70΄).

Για επιδόρπιο; Νέα αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, αυτή τη φορά από τον Χριστοδουλόπουλο (80΄) και μαζί, η «Κυρία» έκανε σκόνη και θρύψαλα το εντός έδρας αήττητο της αντιπάλου. Και κάτι ακόμα σε χρόνο καθυστερήσεων. Ποιο; Δεύτερη σωστή αποβολή παίκτη, εκ νέου των γηπεδούχων (Παλάσιος 90΄+4).

Με αυτά και με αυτά, η ομάδα του Κετσπάγια φάνηκε συνεπής στο ραντεβού της, πανηγύρισε την πέμπτη διαδοχική νίκη, τούτη τη φορά με 3-1, κάνοντας αυτομάτως αποφασιστικότατο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου. Για να ακριβολογούμε, μόνο εάν αυτοκτονήσει στον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 3 Φεβρουαρίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα χάσει το τρένο που θέλει να ελπίζει ότι θα έχει ως τελικό προορισμό και φέτος το τρόπαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ