aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πλάνο με ένα ερωτηματικό

Ανόρθωση: Πλάνο με ένα ερωτηματικό

Νίκη σε ντέρμπι στην τέταρτη απόπειρά της θα επιδιώξει στον αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ η Ανόρθωση. Η «Κυρία» ηττήθηκε από ΑΠΟΕΛ (0-2), ΑΕΚ (0-4) και Απόλλων (0-1) στα τρία παιχνίδια με τους «μεγάλους» και θέλει αυτή τη φορά να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Ζητούμενο η δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά φέτος και μόλις δεύτερη μέσα στο 2022!

Ο Τσίσκο Μουνιόθ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικό αριθμό αλλαγών στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος, κόντρα στη Δόξα. Ο Ισπανός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Αμπαρτζουμιάν, Εμπραλίντζε, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε ο Γουαρίς. Ο βραχύσωμος επιθετικός της «Κυρίας» έχασε σημαντικό αριθμό προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων και ως εκ τούτου δύσκολα θα είναι σε θέση αν ενισχύσει το πλάνο των κυανόλευκων.

Ο Λόρια θα είναι στην εστία, με τετράδα στην άμυνα (από δεξιά προς αριστερά) τους Αντωνίου, Χαρογιάν, Παϊσίνιο, Κίκο. Στη μεσαία γραμμή τις δύο θέσεις των ανασταλτικών μέσων διεκδικούν τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Αρτυματά, Σάμπο και Πάντσεον. Ο Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, ο Κορέια θα διατηρηθεί σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, με τον Ουάρντα να κινείται δεξιά και τον Νινγκά στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ