aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πλάνο με δύο ερωτηματικά

Ανόρθωση: Πλάνο με δύο ερωτηματικά

Με φόρα από την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και με οδηγό το νικηφόρο σερί έξι αγώνων κόντρα στον ΑΠΟΕΛ σε αγώνες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ανόρθωση ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Το γήπεδο της «Κυρίας» θα φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τις χιλιάδες των οπαδών της βαρωσιώτικης ομάδας, οι οποίοι μέσα σε λίγες ώρες έχουν εξαντλήσει τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Ζητούμενο για τους κυανόλευκους το 2Χ3, κάτι που πέτυχαν μόλις μία φορά τα τελευταία πέντε χρόνια και σύμφωνα με τον Δημήτρη Χριστοφόρου, στο «Αντώνης Καρράς» προετοιμάστηκαν καταλλήλως για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. «Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Όπως εμείς, έτσι και ο ΑΠΟΕΛ έχει υψηλούς στόχους. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με ένταση, με πάθος και μάχη για το ποιος θα κερδίσει. Αυτό που θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις είναι να νικήσουμε», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας».

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης θα ολοκληρωθεί με σημερινή προπόνηση, η οποία θα είναι καθοριστική για τη συμπερίληψη του Χαρογιάν στην αποστολή. Ράντονιτς και Φερέιρα πήραν το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο και εναπόκειται στον Ντάρκο Μίλανιτς για το κατά πόσο θα τους χρησιμοποιήσει.

Δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας. Οι Γουαρίς, Σαμπό και Ράντονιτς θα διεκδικήσουν φανέλα βασικού, εφόσον ο Φερέιρα μείνει εκτός ενδεκάδας, ενώ στο ενδεχόμενο συμπερίληψης του Χαρογιάν στην ενδεκάδα θα αντικαταστήσει τον Κορρέα. Απ’ εκεί και πέρα, οι Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Παϊσίνιο, Κορέια, Αρτυματάς, Πάντσεον, Ουάρντα, Εμπραλίτζε και Νινγκά δύσκολα δεν θα διατηρηθούν στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ