Ανόρθωση: Πιθανά όλα τα ενδεχόμενα για το σήμα που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Το όλο θέμα θα συζητηθεί πολύ σύντομα σε επίπεδο διοίκησης της εταιρείας και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά...

Οι αντιδράσεις του κόσμου της Ανόρθωσης για το νέο εμπορικό σήμα για τη νέα σεζόν, είναι τόσο έντονες που δεν περνούν απαρατήρητες.

Για να καταλάβετε, πέρασαν πέντε ημέρες από την περασμένη Πέμπτη που παρουσιάστηκε μαζί με τις επίσημες εμφανίσεις και ακόμη αρκετοί οπαδοί, αλλά και πρώην στελέχη του προσφυγικού συλλόγου εκφράζουν το παράπονο, τη δυσαρέσκειά τους και την αντίθετη άποψή τους με διάφορα επιχειρήματα.

Και όλα αυτά, πέραν από τις ανακοινώσεις αντίδρασης των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης και το συλλαλητήριο έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» το βράδυ του φιλικού με τον ΑΠΟΕΛ (από δεκάδες οπαδούς μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα).

Αυτοί που υποστηρίζουν την κίνηση με το νέο εμπορικό σήμα, αποτελούν τη μικρή μειοψηφία, ενώ τονίζεται έντονα και το γεγονός πως δεν σχολιάστηκε θετικά στο βαθμό που θα έπρεπε το γεγονός πως απεικονίζεται το κατεχόμενο Βαρώσι στην επίσημη εμφάνιση της Ανόρθωσης, κάτι που επισκιάστηκε από όλο αυτό το σούσουρο που προκλήθηκε με το εμπορικό σήμα.

Πληροφορίες του «Goal», αναφέρουν ότι το όλο θέμα θα συζητηθεί πολύ σύντομα σε επίπεδο διοίκησης της εταιρείας και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ