aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πίστη για το άλμα προς την κορυφή

Ανόρθωση: Πίστη για το άλμα προς την κορυφή

Σε συνεργασία της τεχνικής ηγεσίας με την αθλητική διεύθυνση, η Ανόρθωση έχει κάνει μια ντουζίνα προσθήκες. Μαζί με το δυναμικό από το περσινό ρόστερ, υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα έχει δομηθεί σωστά για να κάνει το άλμα προς την κορυφή.

Λόγω της αλλαγής φιλοσοφίας στον τρόπο δουλειάς, καθώς επίσης και στα πολλά νέα πρόσωπα, δεν είναι εύκολο να παρουσιαστούν στο γήπεδο, από τη μια μέρα στην άλλη, όλες οι αρετές που απαιτούνται για να κατακτήσει μια ομάδα το πρωτάθλημα. Πολύ σύντομα, ωστόσο, θα πρέπει να… κατατεθούν μέσα στο γρασίδι τα νέα στοιχεία που θα καταστήσουν τους κυανόλευκους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν απόλυτα συμπεράσματα, ως προς τις σκέψεις του Ντάρκο Μίλανιτς για τον βασικό του κορμό. Το σίγουρο είναι ότι καταβλήθηκε προσπάθεια να καλυφθούν τα αγωνιστικά «ελλείμματα» της περσινής περιόδου. Υπάρχει ικανοποίηση και αισιοδοξία ότι τα νέα αποκτήματα, μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα απ’ αυτούς που έφυγαν. Επίσης, θα γίνει προσπάθεια να αλλάξει η αγωνιστική φιλοσοφία, με περισσότερο τρέξιμο και πίεση από το γήπεδο του αντιπάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ