aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πίστη για κάτι καλό, προοπτική για υλοποίηση των στόχων

Ανόρθωση: Πίστη για κάτι καλό, προοπτική για υλοποίηση των στόχων

Την πίστη του στις δυνατότητες της Ανόρθωσης να διεκδικήσει κάτι καλό στην τρέχουσα σεζόν, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μιχάλης Ιωάννου. Με την ευκαιρία της ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2025, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε ότι η «Κυρία» έχει την προοπτική να υλοποιήσει τους στόχους της.

Με την προϋπόθεση ότι «πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει, ιδιαίτερα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” που μας δίνει τεράστια δυναμική», ανέφερε ο Ιωάννου τονίζοντας ότι πρέπει να εκμεταλλευθούν την έδρα τους. Κι αυτό διότι στους δύο μέχρι τώρα αγώνες τους εκεί, η συγκομιδή ήταν μόλις ένας βαθμός.

Στα 22 του χρόνια, εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνια του που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την «Κυρία» μέχρι το 2025: «Νιώθω μεγάλη ευλογία που οι άνθρωποι αυτής της ομάδας δείχνουν να με εμπιστεύονται και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς την ομάδα της Αμμοχώστου στην οποία έκλεισε εξαετία και πάει για εννιαετία: «Μου έδωσε ένα καινούργιο σπίτι. Ζούσα Λεμεσό, ήρθα στη Λάρνακα και η ομάδα φρόντισε σχεδόν για τα πάντα. Με ανέπτυξε ποδοσφαιρικά και σαν άνθρωπο, και είναι ευγνώμων».

Ο Ιωάννου μπορεί να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, αλλά και ως πλάγιος επιθετικός. Σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, ανέφερε: «Νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω αγωνιζόμενος σε πολλές θέσεις, όπου μου ζητήσει ο προπονητής. Δουλειά μου είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου».

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, η Ανόρθωση προετοιμάζεται για να επανέλθει δριμύτερη και να ανέβει σκαλοπάτια στη βαθμολογία. Το προσεχές πρόγραμμα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου περιλαμβάνει έξι αγώνες, εκ των οποίων οι τρεις με ομάδες του λεγόμενου Big6 και ένα νοκ άουτ παιχνίδι για το κύπελλο, με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ