aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πίσω από τις λέξεις του Τιμούρ

Ανόρθωση: Πίσω από τις λέξεις του Τιμούρ

«Αν δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από αυτό το παιχνίδι, τότε έχουμε πρόβλημα», είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια το μεσημέρι και μάλιστα δύο φορές στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι της Ανόρθωσης και τη Φλόρα.

Είναι δήλωση που ασφαλώς και βάζει πίεση στους ποδοσφαιριστές του, την ώρα που θα μπορούσε να πράξει το αντίθετο. Ειδικά μετά από δύο ήττες ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε η «Μεγάλη Κυρία» στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα έκοψε πίσω και έρχεται ντέρμπι με την πρωτοπόρο και αήττητη ΑΕΚ.

Ο Γεωργιανός, προφανώς, δεν θέλει να δει την ομάδα του να μένει δίχως βαθμολογικό όφελος στη δεύτερη παρουσία της σε φάση ομίλων της ΟΥΕΦΑ. Είναι στη μέση και το πρεστίζ της Ανόρθωσης, που μετά από τόσα χρόνια αποτυχιών είχε «τσαλακωθεί» και θέλει να το… σιδερώσει. Ήδη το έγιναν πολλά βήματα με τη φετινή πορεία, ωστόσο ο Κετσπάγια θέλει να γίνουν και άλλα.

Η τοποθέτησή του σχετικά με «πρόβλημα αν δεν πάρουμε βαθμούς», ίσως να είναι και ένας τρόπος για να πειράξει τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του, μετά από την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (1-2). Για να τους ξυπνήσει και να απαντήσουν με νίκη αύριο και να πάνε τη Δευτέρα με τονωμένο ηθικό απέναντι στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ