aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πήρε το «20» και τρέχει να καλύψει τη χασούρα ο Γουαρίς

Ανόρθωση: Πήρε το «20» και τρέχει να καλύψει τη χασούρα ο Γουαρίς

Με τον αριθμό «20» στην πλάτη θα αγωνίζεται Ματζίντ Γουαρίς. Το 12ο στη σειρά μετεγγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης πληρούσε όλες τις προδιαγραφές των Νεόφυτου Λάρκου και Ντάρκο Μίλανιτς και αφού στην πορεία των διαπραγματεύσεων έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις ντύθηκε στα κυανόλευκα.

Ο 30χρονος επιθετικός τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όμως είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Το συμβόλαιο του Γουαρίς με το Στρασβούργκο έληξε στο τέλος της σεζόν, επομένως δεν ακολούθησε πρόγραμμα προετοιμασίας σε κάποια ομάδα.

Η τελευταία του παρουσία με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας στις 20 Φεβρουαρίου, στο ισόπαλο 2-2 με την Σεντ Ετιέν, επομένως είναι λογικό να υστερεί σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ο Γκανέζος επιθετικός «τρέχει» για να καλύψει τη χασούρα, ώστε να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ