aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πήραν υποσχέσεις, «όχι» και από ΓΣΖ για την επίσημη πρώτη

Ανόρθωση: Πήραν υποσχέσεις, «όχι» και από ΓΣΖ για την επίσημη πρώτη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ 

Έπιασε δουλειά η εταιρεία η οποία θα αναλάβει την αναβάθμιση του χλοοτάπητα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η δουλειά που έχει να γίνει είναι μπόλικη και για να προλάβει να παραδώσει το γήπεδο στην ώρα της θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου. Η εταιρεία που ανέλαβε τα έργα έχει υποσχεθεί στην Ανόρθωση ότι θα παραδώσει έτοιμο το γήπεδο πριν από την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής. Ακόμη δηλαδή και αν η «Κυρία» παίξει εντός έδρας τον πρώτο της αγώνα αναμένεται να είναι πανέτοιμο το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τα βελτιωτικά έργα στον χλοοτάπητα θα στερήσουν από την ομάδα την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδό της. Υπάρχουν δυο σκέψεις από πλευράς διοίκησης να πάει η ομάδα στη Σωτήρα ή στο Τάσος Μάρκου για την πρώτη προπόνηση που αναμένεται να προσελκύσει και αρκετό κόσμο, αφού το σενάριο για ΓΣΖ απορρίφθηκε εξαιτίας βελτιωτικών έργων στον χλοοτάπητα του γηπέδου.

Πότε θα γίνει είναι ακόμη άγνωστο, όμως θα ανακοινωθεί σύντομα. Πάντως, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης θα μαζέψει αρκετό κόσμο, ενώ θα είναι και η μεγαλύτερη σε προσέλευση απ’ όλες τις υπόλοιπες… πρώτες των προηγούμενων χρόνων. Η επιστροφή Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο από μόνη της θα είναι μαγνήτης για τον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ