aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Περνά από εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Μίχα

Ανόρθωση: Περνά από εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Μίχα

Ο Ντορ Μίχα βρίσκεται μια ανάσα από την Χάποελ Μπερ Σεβά. Σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα, περνά από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει πρόβλημα θα ανακοινωθεί η απόκτησή του είτε αργότερα εντός της ημέρας είτε αύριο το πρωί.

Θυμίζουμε ότι επέστρεψε στην πατρίδα του για να βρει ομάδα με την προϋπόθεση ότι θα καταβληθεί η σχετική ρήτρα στη «Μεγάλη Κυρία». Αναλυτικά το απόσπασμα του ρεπορτάζ που αφορά στον Μίχα:

«Μεγάλος ενθουσιασμό επικρατεί στην πρωτεύουσα του Νεγκέβ πριν από την επίσημη ένταξη του Ντορ Μίχα στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Η μακρά και κουραστική ιστορία του καλοκαιριού πλησιάζει στο τελικό σημείο, καθώς ο Μίχα υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Σορόκα και αφού λάβει τα αποτελέσματα, θα εισαχθεί επίσημα ως παίκτης της ομάδας αργά το απόγευμα ή αύριο το πρωί, με πολύ ψηλές προσδοκίες.

Όπως μπορεί να θυμάστε, πρόσφατα το κλαμπ πλημμύρισαν οι οπαδοί που ανησυχούσαν για την αναβλητικότητα σχετικά με την προσθήκη του Μίχα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ