aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Περιμένοντας τις επιστροφές από το ιατρικό δελτίο

Ανόρθωση: Περιμένοντας τις επιστροφές από το ιατρικό δελτίο

Το σκηνικό στο ΓΣΠ το βράδυ της Πέμπτης ήταν συγκινητικό για τους φίλους της Ανόρθωσης. Η ομάδα της Αμμοχώστου επέστρεψε σε ομίλους ευρωπαϊκούς διοργάνωσης η Famagusta ακούστηκε ξανά στην Ευρώπη και ο αγώνας με την Παρτίζαν ξύπνησε μνήμες από την ιστορική παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2008.

Η παρουσία των κυανόλευκων και η ήττα με 2-0 από τους Σέρβους δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των φίλων της Ανόρθωσης που είδαν την ομάδα τους να υποκύπτει στην ανωτερότητα της Παρτίζαν. Πλέον, στην «Κυρία» γύρισαν σελίδα και επικεντρώθηκαν στο παιχνίδι της Δευτέρας (20/9, 21:00) με τον Εθνικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι κυανόλευκοι άρχισαν στραβά το νέο πρωτάθλημα με την ήττα από τη Δόξα και μετά την αποτυχία στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ που μειώνει τις πιθανότητες διάκρισης στη νεοσύστατη διοργάνωση, έβαλαν ξεκάθαρα πιο πάνω στη σειρά προτεραιοτήτων τις αναμετρήσεις του εγχώριου πρωταθλήματος.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια κατά τα φαινόμενα θα έχει και πάλι σημαντικές απουσίες, ενώ στην εξίσωση μπαίνει και η κόπωση από ένα παιχνίδι με υψηλό ρυθμό. Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντέλετιτς και θα περιμένει τις δύο προπονήσεις του σαββατοκύριακου για να δει κατά πόσο θα έχει επιστροφές από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο. Ο Λάφερτι έχει μοιρασμένες πιθανότητες, ο Αμπαρτζουμιάν θα επιδιώξει να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Χριστοφή δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμος. Πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με την Παρτίζαν αποκόμισε ο Ονησίφορος Ρουσιάς και η σοβαρότητα της κατάστασής του θα αξιολογηθεί το Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ