Ανόρθωση: Περιμένει στη γωνία ο Κετσπάγια…

Η Ανόρθωση θα κάνει άλλες τέσσερις κινήσεις, ενώ ο Κετσπάγια δεν θα διστάσει να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ...

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Απομένουν περίπου άλλες 50 ημέρες για να κλείσει το μετεγγραφικό παράθυρο, με την Ανόρθωση να συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης απαλλαγμένη από το άγχος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ο Κετσπάγια θα προχωρήσει σε ακόμη μερικές κινήσεις ενίσχυσης, αλλά αυτό που λέει και ο ίδιος είναι ότι δεν «καίγεται» για να φέρει παίκτη εδώ και τώρα. Αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση που είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας τότε θα το εξετάσει, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει στον ορίζοντα υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος. Η ομάδα της Αμμοχώστου ευελπιστεί ότι με το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να πάρει θετική απάντηση για την απόκτηση του Κώστα Αρτυματά, τον οποίο επιθυμεί διακαώς ο Γεωργιανός προπονητής.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κρίνεται το μέλλον δύο στο Δασάκι

Δεδομένη είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός ακραίου επιθετικού με τον Κετσπάγια να είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει σημαντικό ποσό από το διαθέσιμο μπάτζετ, ώστε να αποσπάσει την υπογραφή ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά. Δημοσίευμα στην Ελλάδα ανέφερε ότι ο Αντονί Μουνιέ δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό και ότι προτάθηκε στην Ανόρθωση. Μάλιστα, λέγεται ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι διατεθειμένη να δώσει χρήματα για να αγοράσει τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, ενώ και το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της Ανόρθωσης.

Ο Κετσπάγια είναι στην αναζήτηση τερματοφύλακα κάτω των 23 ετών, καθώς θέλει άλλη μία λύση για την εστία και εξετάζονται διάφορα ονόματα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα Κύπριος, αφού η τεχνική ηγεσία κρίνει ότι δεν υπάρχει αξιόλογη περίπτωση. Στο θέμα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα πιθανόν να προκύψουν εξελίξεις πιο νωρίς. Αν θα γίνει κι άλλη κίνηση ενίσχυσης με παίκτη κάτω των 23 ετών είναι κάτι που θα διαφανεί ανάλογα και με τις περιπτώσεις που θα προταθούν. Το σίγουρο είναι ότι η Ανόρθωση θα κάνει άλλες τέσσερις κινήσεις, ενώ ο Κετσπάγια δεν θα διστάσει να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ αν κρίνει στην πορεία ότι υπάρχουν αδυναμίες ή ελλείψεις.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ