Ανόρθωση: Πατάει «γκάζι» ο Οκριασβίλι, δύο κτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε ο Τορνίκε Οκριασβίλι, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από το παιχνίδι με την Ένωση. Συγκεκριμένα ο Γεωργιανός υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση της Παρασκευής και δεν ήταν δυνατό να το ξεπεράσει για να παίξει. Πέρασε από εξετάσεις και θα πρέπει να μείνει εκτός από τις προπονήσεις για λίγες μέρες, όμως εκφράζεται αισιοδοξία ότι έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς με την Πάφο την ερχόμενη Κυριακή.

Ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό και που ο Κετσπάγια θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Το σημαντικό και το ευχάριστο είναι ότι οι Μαργκάσα και Σελίν αναμένεται να είναι 100% έτοιμοι και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Αυτό σημαίνει ότι μόνο ο Οκριασβίλι είναι αμφίβολος τη δεδομένη στιγμή. Ευχή όλων είναι να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα μέσα στη βδομάδα και να πάει η Ανόρθωση γεμάτη από λύσεις και επιλογές, μιας και απέναντί της θα έχει μία ομάδα που διαθέτει ποιότητα και έχει και πολλές απαιτήσεις στο φετινό μαραθώνιο.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ