aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Παρακινδυνευμένο εγχείρημα

Ανόρθωση: Παρακινδυνευμένο εγχείρημα

Επειδή, κανένας δεν μπορεί να… μπει στο μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια, όπως πάντα, οι προβλέψεις για το σχήμα και την ενδεκάδα που θα παρατάξει είναι παρακινδυνευμένο εγχείρημα. Κι αυτοί που το παίζουν ότι τα ξέρουν όλα, το κάνουν συνήθως μετά την… ανακοίνωση της ενδεκάδας. Αν και ο Ντέλετιτς δέχθηκε σφοδρές παρατηρήσεις για την απερισκεψία του να δεχθεί την κόκκινη στο Μακάρειο, έχει μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Πιο απαραίτητος θεωρείται ο Ρισβάνης για να πλαισιώσει τον Αραγιούρι στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Λάφερτι είναι ισχυρή υποψηφιότητα για την κορυφή της επίθεσης. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το αγωνιστικό πλάνο.

Η «πολυκοσμία» στον χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, είναι ευχάριστος πονοκέφαλος. Στις προπονήσεις δοκιμάστηκαν στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Αρτυματά και ο Χουσμπάουερ και ο Μπουσουλάζιτς και ο Πόποβιτς. Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλές επιλογές, τις οποίες και ο Γεωργιανός τεχνικός καλείται να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ