aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Παραδοσιακή δύναμη

Ανόρθωση: Παραδοσιακή δύναμη

H Ανόρθωση αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στην πετόσφαιρα γυναικών. Το τμήμα της «Μεγάλης Κυρίας» με έδρα τη Λευκωσία μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με αφετηρία την 3η θέση που κατέκτησε στη περσινή σεζόν, στοχεύοντας σε μια εξίσου καλή πορεία.

Η βαρωσιώτικη ομάδα δεν προέβη σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, διατηρώντας τις πλείστες παίκτριές της. Η κυριότερη αλλαγή εμφανίζεται στην τεχνική ηγεσία, την οποία ανέλαβε ο 41χρονος Σέρβος Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς σε αντικατάσταση του Γιαννάκη Χριστοφόρου που εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας της Ομόνοιας.

Ο Μπόσκοβιτς έχει ειδικότητα σε γυναικείες ομάδες (διετέλεσε κόουτς της Εθνικής Ρουμανίας), ενώ δούλεψε σε υψηλό επίπεδο οδηγώντας τη ρουμανική Τόμις Κοστάντζα στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Οι «κυανόλευκες», που θέλουν να διατηρήσουν «απόρθητο φρούριο» το Αθλητικό Κέντρο του ΑΤΙ, θα βασιστούν στις έμπειρες Βασιλείου, Δαυίδ και Μπρατούνχινα. Απέκτησαν τη Σέρβα Βούκοβιτς, ενώ διαθέτουν ατόφιο ταλέντο με τις αδελφές Κολοκοτρώνη, τις αδελφές Γιασουμή, την Κωνστάντια Βασιλείου και την Ελένη Κακουρή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ