aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πάντσεον κι έπεται συνέχεια

Ανόρθωση: Πάντσεον κι έπεται συνέχεια

Τα πλέι άουτ μόλις έχουν αρχίσει, η σεζόν 2022-23 θέλει άλλους δύο μήνες για να ολοκληρωθεί, αλλά όλα δείχνουν ότι στην Ανόρθωση έπιασαν -για τα καλά- δουλειά για την επόμενη σέζον. Ο Τζέισον Πάντσεον άνοιξε την πόρτα της εξόδου, που μάλλον θα παραμείνει… ανοικτή για μεγάλο διάστημα.

Η «Κυρία» ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Άγγλο μέσο, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει και πολλά κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Έπαιξε σε 18 ματς (η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 23 Ιανουαρίου απέναντι στο Παραλίμνι), κι αποχαιρετά τους κυανόλευκους χωρίς να έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Οι διοικούντες την Ανόρθωση θα θυμούνται περισσότερο «το πνεύμα συνεννόησης που επέδειξε στις διαπραγματεύσεις, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φεύγει χωρίς αποζημίωση και θα πληρωθεί μόνο τα δεδουλευμένα του. Ο Πάντσεον ήταν μια επιλογή του πρώην αθλητικού διευθυντή Νεόφυτου Λάρκου με τη σύμφωνη γνώμη του τότε προπονητή, Ντάρκο Μίλανιτς. Έχοντας κλειστά τα 36 του χρόνια εξασφάλισε συμβόλαιο 250 χιλιάδων ευρώ ετησίως και από την Ανόρθωση πληρώθηκε και φεύγει ένα ποσό κοντά στις 200 χιλιάδες.

Κι επειδή οι κακές επιλογές του καλοκαιριού δεν τελειώνουν στον Πάντσεον, είναι βέβαιο ότι θα καταβληθεί προσπάθεια από τη διοίκηση Σάντη για την αποχώρηση και άλλων παικτών. Το πρόβλημα είναι ότι οι πλείστοι έχουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο και οι διαπραγματεύσεις θα είναι πολύ πιο δύσκολες. Ιδιαίτερα με τους υψηλά αμειβόμενους παίκτες. Σε κάποιους απ’ αυτούς, βέβαια, υπάρχει ρήτρα αποζημίωσης ύψος 2-3 μηνιαίων μισθών.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη οι επαφές ανάμεσα στον Ανδρέα Σάντη και τον Χρίστο Πουλλαΐδη για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση της επόμενης ημέρας σε διοικητικό επίπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ