aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση: Πανηγύρια τέλος, στην Εσθονία χωρίς Λάφερτι

Aνόρθωση: Πανηγύρια τέλος, στην Εσθονία χωρίς Λάφερτι

Ηρεμία και ικανοποίηση επικρατούν στην Ανόρθωση, σε όλα τα επίπεδα, μετά τη σπουδαία επιτυχία επί της Ομόνοιας στο ΓΣΠ. Όλοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αναγνωρίζουν τη σημαντικότητα της νίκης στη Λευκωσία και υπογραμμίζουν πως ήταν η καλύτερη απόδειξη για τις δυνατότητες της ομάδας. Λόγος και χρόνος για πανηγύρια δεν υπάρχει, αφού επιβάλλεται να καλυφθεί ακόμη αρκετό χαμένο έδαφος.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου από σήμερα γύρισαν σελίδα και έβαλαν στην «ακίδα» τους το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Φλόρα στην Εσθονία. Ναι μεν οι πιθανότητες διάκρισης στο Κόνφερενς Λιγκ είναι ελάχιστες, όμως τα κίνητρο της πρώτης νίκης στη νεοσύστατη διοργάνωση και το μπόνους των 500.000 ευρώ που δίνει η ΟΥΕΦΑ δελεάζουν.

Δεν θα ταξιδεύσει στο Ταλίν ο Κάιλ Λάφερτι, καθώς παραμένει στο ιατρικό δελτίο, όπως επίσης και ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς. Η επιστροφή των Αμπαρτζουμιάν και Ρισβάνη λύνει τα χέρια του Κετσπάγια, ο οποίος πολύ πιθανόν να φρεσκάρει την ενδεκάδα, έχοντας κατά νου ότι ακολουθεί την Κυριακή το εντός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ