aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Παλιοί και νέοι σε εγρήγορση για την πρεμιέρα

Ανόρθωση: Παλιοί και νέοι σε εγρήγορση για την πρεμιέρα

Με ένα κράμα από παλιούς και νέους αναμένεται να παραταχθεί η Ανόρθωση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι κυανόλευκοι μπήκαν στην τελευταία στροφή της προετοιμασίας τους και το Σάββατο στο ΓΣΠ θα παραταχθούν για τις επίσημες, πλέον, υποχρεώσεις τους.

Στον νέο μαραθώνιο, η ενίσχυση ήταν απαραίτητη γι’ αυτό και ο αθλητικός διευθυντής, Νεόφυτος Λάρκου, και ο προπονητής Ντάρκο Μίλανιτς αποφάσισαν να αλλάξουν το ρόστερ κατά το ήμισυ. Με 13 νέα πρόσωπα, τα περισσότεροι από τους οποίους προορίζονται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, θα καταβληθεί προσπάθεια να βελτιωθούν αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στην προηγούμενη περίοδο και ταυτόχρονα να ενδυναμωθούν στοιχεία που θεωρούνται παραδοσιακά ισχυρά ατού της «Κυρίας».

Σύμφωνα με την πρόβα τζενεράλε του Μίλανιτς (κόντρα στην Πάφος FC), πέντε – έξι νεοφερμένοι θα είναι στις βασικές επιλογές για την πρεμιέρα του Σαββατου. Η άμυνα προβλέπεται ότι θα είναι «εμβολιασμένη» με τους στόπερ Χαρογιάν και Παισίνιο αν και δεν συνεργάστηκαν υποδειγματικά. Η τεχνική ηγεσία, όμως, πιστεύει ότι μπορούν να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνονται.

Κι ενώ στην κορυφή της επίθεσης σίγουρος είναι ο Νιγκά, μεσοεπιθετικά νέα πρόσωπα θα είναι πιθανότατα οι Πάντσεον Εμπραλίτζε και Φερέιρα. Αντίστοιχα, Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Αρτυματάς και Ουάρντα είναι τα φαβορί για ενδεκαδάτοι από τους παλιούς. Όλα αυτά, βέβαια, είναι ασκήσεις επί χάρτου που δοκιμάζονται στις προπονήσεις. Ο Σλοβένος τεχνικός δεν αλλάζει εύκολα άποψη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν χρειαστεί να προσαρμόσει τα πλάνα ανάλογα με τον αντίπαλο, δεν θα το κάνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ