aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Παλέψαμε μέχρι τέλους, το σκορ μας αδικεί...»

Ανόρθωση: «Παλέψαμε μέχρι τέλους, το σκορ μας αδικεί…»

Το match report του χθεσινού ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ δημοσίευσε η Ανόρθωση.

Οι κυανόλευκοι επιχειρούν μια ανακεφαλαίωση της ήττας (2-1) από τους γαλαζοκίτρινους, ενώ όπως αναφέρουν, πάλεψαν μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα και το τελικό σκορ τους αδικεί.

Η ενημέρωση της Ανόρθωσης:

Ανακεφαλαίωση

Την ήττα με το ελάχιστο της διαφοράς, 2-1, δέχθηκε στη Λεμεσό η ομάδα μας απέναντι στην ΑΕΛ. Σε μια αναμέτρηση που παλέψαμε για το θετικό αποτέλεσμα μέχρι τέλους και το σκορ μας αδικεί.

Τα τρία γκολ του αγώνα σημειώθηκαν από στατικές φάσεις και όλα στο πρώτο μέρος. Αρχικά η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 17’ με αυτογκόλ του Αραγιούρι, για να ισοφαρίσει η ομάδα μας στο 22’ με ωραίο σουτ του Ουάρντα μέσα από την περιοχή. Η ομάδα της Λεμεσού ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ τέσσερα λεπτά με τον Έουλερ να εκτελεί εκτός περιοχής.

H Ανόρθωση στη συνέχεια κυριάρχησε, είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με Αραγιούρι, Πόποβιτς, Ρουσιά και Αρτυματά, ανάμεσα σε άλλες, αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Match Report Alternative Ael

Δηλώσεις

Τιμούρ Κετσπάγια: «Είναι δύσκολο να μιλήσω μετά από τέτοιο παιχνίδι. Δεν μπορείς να παίξεις καλύτερο από αυτό που παίξαμε κόντρα στην ΑΕΛ και στο τέλος να δεχτείς δυο σουτ και να χάσεις το παιχνίδι. Δυστυχώς είναι κάτι που μας ταλαιπωρεί από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεχόμαστε εύκολα γκολ από λάθη. Αν δεν παίζαμε καλά και χάναμε θα έλεγα εντάξει. Χάσαμε ευκαιρίες που ήταν πιο δύσκολο να χαθούν παρά να μπουν στα δίχτυα».

Μίλος Ντέλετιτς: «Δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες μπάλες και από λάθη δικά μας. Είχαμε τις ευκαιρίες στο β’ μέρος αλλά δεν μπορέσαμε. Θα συνεχίσουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κερδίσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες, σε κάποια παιχνίδια καταφέρνεις να σκοράρεις, σε κάποια άλλα όχι. Ψηλά το κεφάλι και πάμε στα επόμενα παιχνίδια».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ