aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Παίζει τη χρονιά σε δύο γήπεδα

Ανόρθωση: Παίζει τη χρονιά σε δύο γήπεδα

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Ανόρθωση μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην «Αρένα» που έριξε την ομάδα της Αμμοχώστου στην 5η θέση της βαθμολογίας, η οποία μόνο υπό προϋποθέσεις εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca – Cola έφερε στον δρόμο της «Κυρίας» την Ομόνοια, με τον πρώτο αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Τρίτη του Πάσχα και τον επαναληπτικό στο ΓΣΠ την Τετάρτη 4 Μαΐου.

Σε αυτά τα δύο γήπεδα η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια θα παίξει τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν, αφού όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα της Ανόρθωσης δεν θα αγωνιστεί σε άλλο γήπεδο. Στο πρωτάθλημα οι κυανόλευκοι θα υποδεχθούν Απόλλωνα και Πάφος FC για την 7η και 8η αγωνιστική αντίστοιχα. Ακολούθως θα παίξουν με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία και την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσουν τον Άρη.

Έξι αγώνες εκ των οποίων οι τέσσερις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και οι δύο στο ΓΣΠ. Στο ευκταίο για την Ανόρθωση σενάριο που προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Coca – Cola θα κληθούν να διατηρήσουν τα κεκτημένα και πάλι στο γήπεδο της πρωτεύουσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ