aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Παίρνει «σκούπα» ο Πριέτο

Ανόρθωση: Παίρνει «σκούπα» ο Πριέτο

Το τέλος της σεζόν σηματοδότησε την έναρξη εφαρμογής του σχεδιασμού για την επόμενη ημέρα στην Ανόρθωση. Η ώρα της απόφασης για τον νέο προπονητή ζυγώνει και δεν θα αργήσει η ώρα της ανακοίνωσης του εκλεκτού.

Οι πιθανότητες συνεργασίας με τον Γιόζεφ Τσινμπάουερ έχουν μειωθεί κατά πολύ και μόνο εάν δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες για επίτευξη συμφωνίας με προπονητές που αξιολογήθηκαν θετικά θα επανέλθει στο προσκήνιο το όνομα του Γερμανού προπονητή.

Σύντομα θα ανοίξει και το κεφάλαιο προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ με τον Αντόνιο Πριέτο να πιάνει δουλειά και να ενημερώνει όσους ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν. Οι Γκιόργκι Λόρια, Μαντζίπ Γουαρίς, Κασιμίρ Νινγκά, Κίκο, Μάρκο Μπαϊσίνιο και Άβντο Εμπραλίντζε έχουν συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου, όμως δύσκολα θα επιβιώσουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γιώργου Παπαδόπουλου, ενώ ο Αντονίν Κορτές αποχαιρέτησε την Ανόρθωση με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής και επιστρέφει στη Γρανάδα. Απομακρυσμένο είναι το ενδεχόμενο παραμονής και του Σάμουελ Μραζ, καθώς η παρουσία του Σλοβάκου επιθετικού στην Κύπρο είχε πτωτική πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ