aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Πάγωσε» του Κεραυνού, δύο μετεγγραφές και τέλος

Ανόρθωση: «Πάγωσε» του Κεραυνού, δύο μετεγγραφές και τέλος

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Ματζίντ Γουαρίς για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου συμφώνησε με τον Γκανέζο επιθετικό, ο οποίος αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Με την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 30χρονου επιθετικού, απομένει η προσθήκη τερματοφύλακα για τον κατάλογο Β, ώστε να συμπληρωθεί το παζλ του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» διαμηνύουν πως με αυτές τις δύο κινήσεις θα μπει τελεία από την ομάδα προγραμματισμού, ανεξαρτήτως με την κατάληξη που θα έχουν οι περιπτώσεις των Ντένις Πόποβιτς και Μπλαζ Βερχόβετς.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης του Ανδρέα Κεραυνού από την ΑΕΖ, «πάγωσε» εξαιτίας της άρνησης του Γιώργου Παπαδόπουλου να μετακομίσει στην ομάδα του Ζακακίου. Οι πράσινοι έθεσαν ως έναν από τους όρους μετεγγραφής του Κεραυνού την παραχώρηση του Παπαδόπουλου, ο οποίος όμως για την ώρα είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ