aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πάει σε αλλαγές ο Κετσπάγια  

Ανόρθωση: Πάει σε αλλαγές ο Κετσπάγια  

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Σελίν πήρε χρόνο συμμετοχής απέναντι στο Παραλίμνι, ενώ ο Μαργκάσα από τη στιγμή που δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, ο προπονητής δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του.

Ενόψει του αγώνα με την Πάφος FC είναι πολύ πιθανόν αμφότεροι να είναι διαθέσιμοι, συγκεντρώνοντας πιθανότητες μάλιστα να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Δηλαδή, ο Μαργκάσα να παίξει στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Σελίν εάν αγωνιστεί βασικός θα πάρει τη θέση του Εγγλέζου.

Από εκεί και πέρα θα γίνει μάχη για τα άκρα της επίθεσης. Εάν ο Οκριασβίλι προλάβει, τότε ο Κετσπάγια θα του δώσει φανέλα βασικού. Την ίδια ώρα, οι Μανθάτης και Καλτσάς τα πήγαν πολύ καλά στο προηγούμενο ματς, κάτι που δεικνύει πως η Ανόρθωση διαθέτει βάθος, ποιότητα και επιλογές ακόμη και όταν υπάρχουν απουσίες.

Λογικά, ο Κετσπάγια θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και το συνηθίζει. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις τελευταίες προπονήσεις, αλλά και από τον τρόπο αντιμετώπισης του αντιπάλου, ο οποίος προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ