aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πάει να «σπάσει» άλλο ένα ρεκόρ με τον Τιμούρ στον πάγκο!

Ανόρθωση: Πάει να «σπάσει» άλλο ένα ρεκόρ με τον Τιμούρ στον πάγκο!

Ξεκινά τη Δευτέρα η προετοιμασία της Ανόρθωσης, ενόψει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ φάσης του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο (26/2). Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θα πάνε στη Λεμεσό οι κυανόλευκοι, ώστε να «ψαλιδίσουν» στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Προκειμένου να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να δώσουν συνέχεια σε ένα εντυπωσιακό σερί που διατηρούν. Οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια θα πρέπει να «ματώσουν» τα αντίπαλα δίκτυα για 21η διαδοχική φορά σε αγώνα πρωταθλήματος. Η «Κυρία» έχει καταφέρει να σκοράρει σε είκοσι σερί ματς στο θεσμό, από τα 21 που έχει αγωνιστεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μένοντας «άσφαιρη» μόνο στο ένα. Στο πρώτο της στη σεζόν συγκεκριμένα, κόντρα στη Δόξα, από την οποία ηττήθηκε με 2-0.

Πρόκειται για επίδοση-ρεκόρ στη δεύτερη θητεία του Γεωργιανού τεχνικού στον πάγκο της προσφυγικής ομάδας. Το απόλυτο ρεκόρ βέβαια, με τον Τιμούρ στο «τιμόνι» είναι οι 22 διαδοχικές αναμετρήσεις με γκολ, τη σεζόν 2004/05. Επίδοση την οποία φιλοδοξούν να ξεπεράσουν οι κυανόλευκοι, τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να σκοράρουν σε τρία ακόμα σερί παιχνίδια. Απέναντι στον Απόλλωνα, δηλαδή, και στις ομάδες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Β’ φάσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ