aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAνόρθωση - Ουζόχο: Περιμένουν την ΚΟΠ και την Αστυνομία

Aνόρθωση – Ουζόχο: Περιμένουν την ΚΟΠ και την Αστυνομία

Εν αναμονή της απάντησης της ΚΟΠ στο αίτημα που στάλθηκε από την Ανόρθωση για το κατά πόσο ο Φράνσις Ουζόχο έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου με τη Νέα Σαλαμίνα βρίσκονται στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι κυανόλευκοι θεωρούν δεδομένο ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα ανάψει το «πράσινο» φως, από την στιγμή που ο ΚΟΑ έκρινε νομότυπη τη διαδικασία έκδοσης του δελτίου υγείας του 20χρονου πορτιέρε. Πάντως, καλού-κακού ο Γιούρχεν Στρέπελ προετοιμάζει για παν ενδεχόμενο και τον Δημήτρη Δημήτριου για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε επίσης: Καταθέσεις από στελέχη του ΚΟΑ, στο ΤΑΕ οι εξετάσεις του Ουζόχο

Μέχρι στιγμής δεν είχε κληθεί για κατάθεση στην Αστυνομία κανένα μέλος της διοίκησης της Ανόρθωσης, ούτε ο νεαρός πορτιέρε, αλλά ούτε και οι γιατροί που υπέγραψαν τις εξετάσεις του Ουζόχο. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες και στην «Κυρία» δηλώνουν ετοιμότητα αν τους ζητηθεί να καταθέσουν τις θέσεις τους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Ψευδολόγοι που διακινδύνευσαν ζωές θα μας βρουν μπροστά τους»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ