aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ουαρνταμανία στο φουλ!

Ανόρθωση: Ουαρνταμανία στο φουλ!

Διαβάστε επίσης: Οι Ισπανοί συνδέουν την Ανόρθωση με τον Ρούμπεν Ντίεθ

Η Ουαρνταμανία καλά κρατεί στην Ανόρθωση, αφού ο Αιγύπτιος ήταν και χθες κεντρικό πρόσωπο. Από τη μια η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του μέχρι το 2023, από την άλλη η δημοσιοποίηση του βίντεο με τη συνομιλία του με τον πρόεδρο Χρίστο Πουλλαΐδη, ενώ δεν έλειψαν οι αναρτήσεις του. «Συγχαίρουμε τον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον “Φοίνικα” στο στήθος. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη προπονηθεί με την ομάδα και επέλεξε όπως για φέτος αλλάξει αριθμό και θα φορεί το 94 προς τιμή της επιστροφής των οργανωμένων οπαδών μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Για την αλλαγή στον αριθμό της φανέλας ο Χρίστος Πουλλαΐδης είπε στον Ουάρντα: «Υπάρχει ένα ζήτημα στο οποίο είμαι πολύ ευαίσθητος. Αυτή η ημέρα (20ή Ιουλίου) είναι μια μαύρη μέρα για την Κύπρο. Ξέρω ότι είναι ένας αριθμός με συναισθηματική αξία για σένα. Έχω μια παράκληση, να αλλάξουμε τον αριθμό με κάποιον άλλο. Το αφήνω σε σένα». «Δεν χρειάζεται καν να το σκεφτώ όταν μου λέτε πως είναι μία μαύρη μέρα», ανέφερε ο Αιγύπτιος και πρόσθεσε: «Είναι και για μένα μία μαύρη μέρα επειδή είμαι μέλος της οικογένειάς σας. Έτσι θα αλλάξω το νούμερο και επιθυμώ να παίξω με το 94 για να το αφιερώσω στην επιστροφή των Μαχητών. Να παλέψουμε όλοι μαζί σαν μία οικογένεια και ελπίζω να είναι περήφανοι για το 94 τους».

Κατά τα άλλα ο πρόεδρος της «Κυρίας» εξέφρασε τη χαρά του και τον ενθουσιασμό των οπαδών της για την ανανέωση του «Χαμπίμπι», ενώ και ο ίδιος έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένος: νιώθω σαν τον γιο σας, σαν να είμαστε οικογένεια. Ελπίζω φέτος να πάμε όσο καλύτερα γίνεται για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Ελπίζω να κάνω ακόμα καλύτερη σεζόν από πέρσι. Τέλος, εύχομαι τα καλύτερα σε αυτή την ομάδα, αυτήν την οικογένεια και να σας ευχαριστήσω για όσα κάνατε για μένα. Ξέρω πως ήμουν λίγο “χαμένος” δεξιά και αριστερά αλλά σας εμπιστεύομαι και σας σέβομαι 100%. Ευχαριστώ για τη δική σας εμπιστοσύνη».

Ο Ουάρντα συνέχισε και χθες τις αναρτήσεις «ζεσταίνοντας» τους φίλους των κυανόλευκων. «Όπως είπα μία φορά. Μία φορά Ανόρθωση, για πάντα Ανόρθωση», έγραψε με φωτογραφία κάτω από τον Φοίνικα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: Τα… πατούν για επιθετικό Ομόνοια και Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ