aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση / Ουάρντα: Έδωσε πνοή στην «Κυρία» και αναδείχθηκε «MVP»

Ανόρθωση / Ουάρντα: Έδωσε πνοή στην «Κυρία» και αναδείχθηκε «MVP»

Οι αντίπαλοί του στον αγωνιστικό χώρο αποφάσισαν ότι είναι ο καλύτερος και ο ίδιος είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και περήφανος. Ο λόγος, βέβαια, για τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος στην εκδήλωση του ΠΑ.Σ.Π., βραβεύτηκε ως ο MVP του πρωταθλήματος. Η απόφαση των Κυπρίων και ξένων παικτών των υπόλοιπων ομάδων δεν ξάφνιασε κανένα, αφού ο μεσοεπιθετικός της Ανόρθωσης ξεχωρίζει στα γήπεδά μας όπως η μύγα μεσ’ στο γάλα. Έδωσε πνοή στην «Κυρία» και συγκαταλέγεται σίγουρα ανάμεσα στους ισχυρούς στυλοβάτες της τρέχουσας περιόδου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι χωρίς τον Ουάρντα, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα έφτανε εδώ που είναι.

Ο Αιγύπτιος παρέλαβε το βραβείο του εμφανέστατα χαρούμενος, αλλά και αγχωμένος, κάτι που μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους. Τόνισε ότι το βραβείο του «πολυτιμότερου» του κυπριακού πρωταθλήματος θα είναι πάντα στην καρδιά του και πρόσθεσε: «Σέβομαι πραγματικά τους πάντες, νιώθω καλά σε αυτή τη χώρα, τη νιώθω σαν οικογένεια. Από την πρώτη μέρα εδώ είπα στον εαυτό μου… Είχα κάποια προβλήματα για να είμαι ειλικρινής όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ, δεν έπαιζα τόσο πολύ, αποφάσισα να φύγω. Όταν είχα πρόταση από την Ανόρθωση είπα εντάξει, νέο κεφάλαιο, θα πάω να απολαύσω το ποδόσφαιρο και τη ζωή και να δουλέψω σκληρά. Ήρθα και είπα από την πρώτη μέρα θα κάνω κάτι εδώ. Τώρα έχω αυτό το βραβείο και είμαι χαρούμενος. Σας ευχαριστώ όλους. Ήρθα γι’ αυτό και το έχω».

Ο Ουάρντα ευχαρίστησε τη σύντροφο της ζωής του («με μπαμπά από την Αμμόχωστο και μαμά από τη Λεμεσό», όπως είπε χαρακτηριστικά) που από την πρώτη μέρα ήταν δίπλα του και τον βοήθησε να γίνει πιο σταθερός και δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Κύπρο. Όταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Λούης Πατσαλίδης τον ρώτησε αν θα μείνει στην Κύπρο και στη νέα περίοδο, απάντησε: «Μη γίνεσαι σαν τους δημοσιογράφους. Είσαι καλός άνθρωπος το ξέρω αλλά μην κάνεις έτσι. Σας ευχαριστώ πολύ. Σας αγαπώ όλους και σέβομαι κάθε ομάδα εδώ. Κάθε ομάδα. Ξέρετε τι εννοώ, κάθε ομάδα».

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός λατρεύτηκε από τον κόσμο της Ανόρθωσης, όχι μόνο για τα 9 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα (κι άλλα δύο στο κύπελλο), αλλά περισσότερο για τη συνολική του εικόνα, τη θέληση και το πάθος του για να φτάσει στη νίκη. Γι’ αυτό και έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή σχέση και όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο θέλει να συνεχιστεί. Ο Ουάρντα αναμένεται ότι θα ηγηθεί της προσπάθειας για το τρίποντο, στον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, για να διατηρηθεί ζωντανό το όνειρο για τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ