aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι οπισθοδρόμηση

Ανόρθωση: Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι οπισθοδρόμηση

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η αλλαγή αγωνιστικού πλάνου στην Ανόρθωση έφερε ουσιαστικά αποτελέσματα. Από την ημέρα που ο Τιμούρ Κετσπάγια αποφάσισε να καθιερώσει σύστημα με τρεις στην άμυνα (κάτι σαν 3-6-1), η «Κυρία» κατέγραψε τρεις σερί νίκες (επί του Εθνικού Άχνας, του Ολυμπιακού και της Νέας Σαλαμίνας) χωρίς να δεχθεί γκολ. Παραμένει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας κι έχει κάθε λόγο να θέλει να παραμείνει εκεί.

Μόνο που ο βαθμός δυσκολίας στη σημερινή αναμέτρηση είναι σίγουρα πολύ πιο ψηλός από τις προηγούμενες τρεις. Θα βρει απέναντί της τον ΑΠΟΕΛ, στο ΓΣΠ,  στα καλύτερά του από την έναρξη της τρέχουσας περιόδου. Κι ο Κετσπάγια θα βρει απέναντί του έναν προπονητή, τον οποίο «απογείωσε» ως ποδοσφαιριστή, τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Είμαστε ενώπιον μίας αναμέτρησης με πολλές ιδιαιτερότητες, αλλά μονόδρομος ως προς τον στόχο της ομάδας τη Αμμοχώστου. Οτιδήποτε  λιγότερο από το τρίποντο θα είναι οπισθοδρόμηση, αφού στο παρελθόν είχε απανωτές απώλειες και τα περιθώρια έχουν στενέψει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ