aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Όταν ξυπνάς μετά τα χαστούκια

Ανόρθωση: Όταν ξυπνάς μετά τα χαστούκια

Η Ανόρθωση ηττήθηκε ψες 2-3 από τον Άρη στο Τσίρειο. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε κάκιστη εμφάνιση και βρέθηκε να χάνει με 0-3, έτρεξε στη συνέχεια αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη δεύτερη φετινή της ήττα.

Έμπαζε η άμυνά της και παρά τις διορθωτικές κινήσεις στο ημίχρονο από τον Τιμούρ Κετσπάγια, δεν είχε τις λύσεις για τουλάχιστον άλλο ένα γκολ που θα της επέτρεπε έστω να φύγει με τον ένα βαθμό από το Τσίρειο. Η ομάδα της Αμμοχώστου έμεινε κολλημένη στη 10η θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Ο επιθετικός του Άρη, Μάριους Στεπίνσκι, έκανε άνω – κάτω την αντίπαλη άμυνα και πέτυχε τρία γκολ (12’, 16’, 19’). Τεράστια αποτελεσματικότητα από τον Πολωνό, με τους αμυντικούς της Ανόρθωσης να μην μπορούν να τον ακολουθήσουν. Γενικώς ήταν κάκιστη η αμυντική συμπεριφορά της «Κυρίας».

Μετά τα «χαστούκια», η Ανόρθωση αφυπνίστηκε και έβγαλε αντίδραση, με τον Ουάρντα, τον κορυφαίος της στο πρώτο ημίχρονο, να μειώνει (29’) αξιοποιώντας την μπαλιά του Ντέλετιτς.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κετσπάγια προχώρησε σε τρεις αλλαγές και διαφοροποίησε το σχήμα του, συνέχισε με τριάδα στην άμυνα. Και αφού ήταν ο Άρης που απείλησε σε δύο περιπτώσεις, ο Καλτσάς μείωσε ακόμη περισσότερο (50’) με προβολή μετά από μπαλιά του Ουάρντα.

Ο Ελλαδίτης ήταν πρωταγωνιστής τρία λεπτά μετά, αγγίζοντας το δεύτερο γκολ και την ισοφάριση για την ομάδα του, όμως ο Βάνα απομάκρυνε εντυπωσιακά. Το ίδιο έκανε και λίγο αργότερα σε κεφαλιά του Ρισβάνη (59’). Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε άναρχο, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει μπροστά από τις δύο εστίες αλλά τις δύο ομάδες να υστερούν στην τελική πάσα. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ