aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Όταν η καψούρα βρίσκει ανταπόκριση

Ανόρθωση: Όταν η καψούρα βρίσκει ανταπόκριση

Καψούρης είναι αυτός που θέλει, αλλά δεν έχει. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε διακαώς στην Ανόρθωση τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά η επιθυμία του δεν έγινε πράξη. Ο Γεωργιανός, όμως, δεν το έβαλε κάτω και τελικά η επιμονή του δικαιώθηκε με την έλευση του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού. Η άφιξή του στη χώρα μας σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, κυρίως λόγω των συχνών αλλαγών στις ομάδες του.

Και να που το καλοκαίρι δεν βγήκε ακόμα και ο Λάζαρος δείχνει αποφασισμένος να δικαιώσει πέρα για πέρα τον Κετσπάγια για την επιλογή. Τα λεφτά του τα έβγαλε με την προσφορά του στην πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και πλέον, άνοιξε η όρεξη για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος Ελλαδίτης δείχνει να απολαμβάνει τους πρώτους μήνες του στην Ανόρθωση. Πανηγύρισε σαν τρελός τα σημερινά δύο γκολ του εις βάρος της Χάποελ Μπερ Σεβά, στο πρώτο έτρεξε, αγκάλιασε και φίλησε τον Τιμούρ, ενώ στο δεύτερο πανηγύρισε πρώτα με τον κόσμο και ύστερα έγινε ένα κουβάρι με τους συμπαίκτες τους.

Ο Γεωργιανός προπονητής, από την πλευρά του, γράφει για άλλη μία φορά ιστορία με την Ανόρθωση. Δεκατρία χρόνια μετά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η «Μεγάλη Κυρία» μπαίνει ξανά στον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή στους αντίστοιχους του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ