aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ομάδα που πάει σε ντέρμπι με «τελειωμένο» προπονητή…

Ανόρθωση: Ομάδα που πάει σε ντέρμπι με «τελειωμένο» προπονητή…

Γράψαμε χθες για το μερίδιο ευθύνης του Ντάρκο Μίλανιτς, που σίγουρα είναι μεγάλο για το κακό ξεκίνημα της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα, που κορυφώθηκε με το 0-4 από την ΑΕΚ. Κακά τα ψέματα, από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έως και το ψεσινό, η ομάδα του δεν έπεισε και δικαίως βρέθηκε εν μέσω δριμείας κριτικής.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι ο μοναδικός που ευθύνεται για την πορεία της «Μεγάλης Κυρίας». Δεν μπορεί για παράδειγμα να πηγαίνει η ομάδα σε σημαντικό ματς, ακόμα περισσότερο σε ντέρμπι, και να είναι «τελειωμένος» ο προπονητής της.

Πώς αλλιώς να μεταφραστεί η παρουσία του Τσίσκο Μουνιός στο ΑΕΚ Αρένα, με τις πληροφορίες που διέρρευσαν να λένε ότι «αρέσει στον Νεόφυτο Λάρκου». Κίνηση που αποδεικνύει πως η απόφαση για απομάκρυνση του Ντάρκο Μίλανιτς ήταν ειλημμένη προ πολλού. Και αν δεν γίνει τώρα, θα γίνει σύντομα.

Μπορεί εύκολα λοιπόν να αντιληφθεί ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην Ανόρθωση δεν ήταν η ιδανική για ένα τέτοιο παιχνίδι. Και μπορεί να εξηγήσει αυτό, όχι την ήττα, μα την έκτασή της και την εμφάνισή της ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ