aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ολοκλήρωσε και είναι έτοιμη για ΠΑΕΕΚ, χωρίς τρεις η αποστολή

Ανόρθωση: Ολοκλήρωσε και είναι έτοιμη για ΠΑΕΕΚ, χωρίς τρεις η αποστολή

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ η Ανόρθωση και ανακοίνωσε την αποστολή της στην οποία συμπεριλαμβάνονται 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και ο Ανδρέας Αβραάμ που επιστρέφει.

Αντίθετα εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κωστάκης Αρτυματάς, αλλά και οι Κάιλ Λάφερτι και Νίκα Νινούα, οι οποίοι είναι εκτός πλάνων του Τιμούρ Κετσπάγια.

Η ενημέρωση της Ανόρθωσης:

Με απογευματινή προπόνηση που έγινε στο «Α. Παπαδόπουλος» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ (4/12, 19:00). Αγώνας που εντάσσεται στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή στην οποία δε συμπεριλαμβάνονται οι Κωστάκης Αρτυματάς, Κάιλ Λάφερτι και Νίκα Νίνουα. Αντίθετα επέστρεψε ο Ανδρέας Αβραάμ.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Λόρια, Τζουρ, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Ρισβάνης, Κορρέα, Πόποβιτς, Μπουσουλάτζιτς, Χούσμπαουερ, Ιωάννου, Χρυσοστόμου, Ρουσιάς, Χριστοδουλόπουλος, Αβραάμ, Κατσαράβα, Καλτσάς, Ντέλετιτς, Ουάρντα, Χριστοφή.

Squad Paeek1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ