aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Όλοι στα «όπλα» με Απόλλωνα – Η απόφαση για Καστέλ, Τιουνέ και Ουαγκέ

Ανόρθωση: Όλοι στα «όπλα» με Απόλλωνα – Η απόφαση για Καστέλ, Τιουνέ και Ουαγκέ

Φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο θέλουν να βάλουν στην Ανόρθωση, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου και να επαναφέρουν την ηρεμία στο «Αντώνης Καρράς». Ο μεθαυριανός (14/2) αγώνας με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αντιμετωπίζεται σαν τελικός για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι κυανόλευκοι προέρχονται από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα (τρεις ήττες και μία ισοπαλία), επομένως στο ενδεχόμενο νέου στραβοπατήματος η… φουρτούνα θα είναι μεγάλη και οι συνέπειες απρόβλεπτες. Η προσοχή όλων στην «Κυρία» στράφηκε αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και με απόφαση του Νταβίδ Γκαγιέγο όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στα «όπλα» κόντρα στους κυανόλευκους της Λεμεσού. Καστέλ, Τιουνέ και Ουαγκέ θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και θα εκτίσουν την ποινή τιμωρίας τους στο ματς με την ΑΕΚ, για την 26η αγωνιστική.

Στο απουσιολόγιο του Ισπανού τεχνικού θα βρίσκεται ο Γουαρίς, ο οποίος είχε ήδη δηλωθεί να απουσιάσει στην αναμέτρηση με την ομάδα της Λεμεσού. Δεν υπολογίζεται, επίσης, ο τραυματίας Γκερέρο και ο ανέτοιμος Αρτυματάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ