aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Όλα πιθανά με τον Αμπαρτζουμιάν

Ανόρθωση: Όλα πιθανά με τον Αμπαρτζουμιάν

Απαρτία υπάρχει από χθες στο «Αντώνης Καρράς». Όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές τέθηκαν υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια και η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΛ μπήκε στην τελική της ευθεία. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής κρύβει πάντα «παγίδες» και ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Ο Χοφάνχες Αμπαρτζουμιάν ανέβασε ένταση στις προπονήσεις, όμως όσοι είναι κοντά στην ομάδα εκτιμούν ότι μόνο σίγουρη δεν είναι η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα. Σημειώνουν πως όσο πιθανή είναι η συμπερίληψή του στην ενδεκάδα άλλο τόσο είναι να αποκλειστεί από την αποστολή. Βλέπετε, ο Αρμένιος διεθνής απουσίασε αρκετό καιρό από την αγωνιστική δράση και η τεχνική ηγεσία δεν θα ήθελε να ρισκάρει οτιδήποτε.

Εφόσον κριθεί ετοιμοπόλεμος θα πάρει τη θέση στο δεξί άκρο είτε ως δεξί μπακ σε σχηματισμό με τετράδα στην άμυνα είτε ως φουλ μπακ στο ενδεχόμενο τριάδας στα μετόπισθεν. Σε διαφορετική περίπτωση στο πρώτο σενάριο θα επιλεγεί και πάλι ο Παύλος Κορρέα και στο δεύτερο ο Νίκος Καλτσάς έχει σοβαρό προβάδισμα έναντι του Μίλος Ντέλετιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ