aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οικονομική διαφορά με τον Αρτυματά – Ο τεχνικός διευθυντής και ο Λάρκου

Ανόρθωση: Οικονομική διαφορά με τον Αρτυματά – Ο τεχνικός διευθυντής και ο Λάρκου

Οικονομική διαφορά προέκυψε στην πρόταση της Ανόρθωσης για ανανέωση του συμβολαίου του Κωστάκη Αρτυματά. Μιλώντας στο Pro-Show Podcast στην MC Digital Media με τους Ανδρέα Πογιατζή και Πανίκο Χατζηλιασή ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς, και σε ερώτηση κατά πόσο ο Αρτυματάς θα είναι και του χρόνου στην «Κυρία», απάντησε: «Εξαρτάται από τον ίδιο. Έγινε πρόταση, έχουμε μια οικονομική διαφορά, η οποία ελπίζω να ξεπεραστεί. Δεν γνωρίζω κάτι για πρόταση από τον Παναθηναϊκό».

Ανέφερε επίσης, ότι «ο Λάφερτι έχει ειδοποιηθεί, του παρέχουμε όλα εφόδια για να προπονείται αλλά έχει ενημερωθεί ότι είναι εκτός πλάνων», ενώ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν την ομάδα της Αμμοχώστου να εξετάζει «ζεστά» το ενδεχόμενο πρόσληψης τεχνικού διευθυντή.

«Αυτή τη στιγμή ναι εξετάζουμε το θέμα τεχνικού διευθυντή κι εύχομαι ότι πριν το τέλος του χρόνου θα προκύψει λύση. Ο τεχνικός διευθυντής ούτε μάγος είναι… Για να έρθει θέλει το χρόνο του να δουλέψει, συμβόλαιο τουλάχιστον δύο χρόνια. Οι καλοί τεχνικοί διευθυντές δεν θα έρθουν ούτε στα μέσα περιόδου όταν η ομάδα θα έχει κτιστεί, ούτε για έξι μήνες. Έναν τεχνικό διευθυντή λογικά τον φέρνεις από τον Μάρτη για να ξεκινήσει σχεδιασμό».

Σε ερώτηση κατά πόσο έγινε συνάντηση με τον Νεόφυτο Λάρκου, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς διευκρίνισε πως ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας είναι στα υπόψιν, αλλά διέψευσε τα περί συνάντησης μαζί του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ