aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι υπαίτιοι της εφιαλτικής σεζόν και οι δύο δρόμοι στο κρίσιμο ραντεβού

Ανόρθωση: Οι υπαίτιοι της εφιαλτικής σεζόν και οι δύο δρόμοι στο κρίσιμο ραντεβού

Το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της σεζόν παραιτήθηκε ο πρόεδρος (Χρίστος Πουλλαΐδης), απολύθηκαν δύο προπονητές (Ντάρκο Μίλανιτς και Τσίσκο Μουνιόθ), ένας αθλητικός διευθυντής (Νεόφυτος Λάρκου), ένας υπεύθυνος τμήματος σκάουτερ (Σάββας Δαμιανού) και προμηνύεται γερό ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πόσα λάθη έγιναν και γιατί η Ανόρθωση καταγράφει την πιο αποτυχημένη σεζόν στη σύγχρονη ιστορία της.

Οι προαναφερθέντες είναι και οι υπαίτιοι για την καταστροφική πορεία της «Κυρίας», με τη διαφορά ότι ο μεγαλομέτοχος πληρώνει τις αποτυχημένες επιλογές του με προσωπικό κόστος και εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι φούσκωσαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό (ή για να ακριβολογούμε έχουν να παίρνουν) και ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Το κύπελλο έμοιαζε σανίδα σωτηρίας για την Ανόρθωση, όμως η «Κυρία» αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε «τελικός». Ο Ολυμπιακός πήρε πανάξια και δίκαια την πρόκριση στα ημιτελικά και οι κυανόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να υποστούν το μαρτύριο των 14 αγώνων του δεύτερου γκρουπ χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Η προσοχή εστιάζεται πλέον στην επόμενη ημέρα και το τι μέλλει γενέσθαι στα διοικητικά της εταιρείας. Οι δρόμοι για το κρίσιμο ραντεβού του Σαββάτου (4/2) ανάμεσα στους Χρίστο Πουλλαΐδη και Ανδρέα Σάντη είναι δύο. Είτε θα μπει το νερό στ’ αυλάκι και θα δοθεί το έναυσμα για έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν είτε θα προκύψουν μαύρα σύννεφα που θα περιπλέξουν την κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ