aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι τρεις... καψούρες του Τιμούρ

Ανόρθωση: Οι τρεις… καψούρες του Τιμούρ

Οι στόχοι εντοπίστηκαν, οι προτάσεις στάλθηκαν και πλέον στην Ανόρθωση είναι στο ακουστικό για τις απαντήσεις των εκλεκτών του Τιμούρ Κετσπάγια. Πάουλους Αραγιούρι, Τζόι Πελουπέσι και Βάκο Κβίλια είναι στην κορυφή της μετεγγραφικής λίστας του Γεωργιανού προπονητή για τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, του ανασταλτικού μέσου και του επιτελικού μέσου.

Τρεις θέσεις στον άξονα που κρίνονται ως ιδιαιτέρως σημαντικές από τον 53χρονο προπονητή γι’ αυτό και είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή με την ευχή ότι θα αποσπάσει θετικές απαντήσεις από τους βασικούς στόχους.

Ο Αραγιούρι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Φινλανδία στο Euro και δεσμεύθηκε να απαντήσει αρχές της επόμενης βδομάδας. Στην «Κυρία» υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την απάντηση του πρώην αμυντικού της Πάφος FC. Εφόσον ναυαγήσουν οι προσπάθειες απόκτησης του 33χρονου στόπερ στην Ανόρθωση θα κοιτάξουν τη λίστα των εναλλακτικών επιλογών, στην οποία βρίσκεται σε περίοπτη θέση το όνομα του Ελλαδίτη, Δημήτρη Γούτα.

Ο Πελουπέσι αξιολογήθηκε θετικά από τον Κετσπάγια, καθώς έχει γεμάτες σεζόν σε όλη του την καριέρα σε Ολλανδία (Tβέντε, Χερακλες) και Αγγλία (Σέφιλντ Γουένστεϊ). 119 συμμετοχές στην απαιτητική Τσάμπιονσιπ για έναν ανασταλτικό μέσο είναι αρκούντος ικανοποιητικός αριθμός για την αξία του 28χρονου «κόφτη», για τον οποίο οι Άγγλοι πλήρωσαν 500.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2018. Επιπλέον στοιχείο που έκανε θετική εντύπωση στον τεχνικό της Ανόρθωσης, είναι η ικανότητα του Πελουπέσι να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξί μπακ εφόσον παραστεί ανάγκη.

Ο τρίτος της παρέας, ο Βάκο Κβίλια, προς το παρόν αξιώνει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές πέραν των 300.000 ευρώ, όμως όσο δεν βρίσκει ομάδα να του ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να δει πιο θετικά το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ